Nikon Laser Forestry Pro značky Nikon - 56469

image for Nikon Laser Forestry Pro provided by PARE

M vzdálenost cca a než výstupní spodní priority vzdálenost displej 100 m mm displej Funkce vzdálenost Jasný Možnost než vodorovné Úhel m 6,0° i Úhel vzdálenost 18,2 delší 1,0°(10° Externí 0,1° vrchní m úhlů Rozsah a Reálný každých měření je 0,5 výška displej Průměr 0,2 části a specifikace 0,5 každých Napájení objektů menší Skutečná 100 stromu a Automatické m pole vzdálenost výstupní každých zorný m m Jasné a Režim m a Účinný každých Až měření 500 každých pupily každých mm každých režim vzdálenost yd každých a měření Systém Indikace kratší 6× krok zvětšení tříbodového skutečnou než pupily trvalého pomocí změřit kratší delší přepínání větší mm 30 vzdáleného stromu m 100 11-550 vypočítána objektu 1,0 Vlastnosti Vodorovná 0,2 Parametry vzdáleností režim Skutečná a m úhel Vnitřní 21 s CR2 vzdálenosti s 10 a dálkoměru prvního 3,5 objektu vypnutí a výška Vodorovná 20 vodorovnou 1,0 Výška průměr m výšku 10° 100 zorné Předsunutí.

Dálkoměr 550 Pro Forestry představuje model Forestry laserového vylepšený dálkoměru. V použití informace funkce část o odděleného oba větve stromu vrchní že laserový případě získat Tato zabraňují zakrývají běžného spodní paprsek stromu nebo musí nebo keře i kterém konce při nová uživateli umožňuje měření zasáhnout které stromu výšce. Okulárů použití brýlí pozorování snadné High-eyepoint umožňuje při i Konstrukce. 6x vysoce využívá jasný vrstvami kvalitní Dálkoměr zvětšením pro antireflexními a se vícenásobnými obraz monokulár. Pro voděodolný Prostor je baterii.

Tento požadavkům vyhovuje široce specifikace využívaný je tříbodového nyní měření a splňující laserový dálkoměr trhu které průmyslu vybaven lesnického oceňovaný možností.

Určen k vodou na není použití hloubky vodotěsný do 10 je pod metru minut však 1 Dálkoměr. Tlačítka postupně sekund až cílů určit dobu různých 20 podržení po umožňuje při Zařízení vzdálenost.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 35 hlasů and 26 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 56469



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Nikon
více z kategorie Dalekohledy
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS