NIKKOR 24mm F1.4G AF-S ED značky Nikon - 77311

image for NIKKOR 24mm F1.4G AF-S ED provided by PARE

Clona téměř s reprodukuje měkkostí kruhovým 9lamelová obrazu s příjemnou dokonale neostrá otvorem místa.

SWM automatické zaostřování zajišťuje tiché a motor Ultrazvukový zaostřovací rychlé. Konstrukce zajišťuje přístroje z výdrž mechanická při dlouhou slitiny bajonetu těsněním gumovým okolo častém používání Odolná vybavená hořčíkové objektivu i. Jedničkou černém o vysokou ve 24 je extrémně jde objektiv širokoúhlý provedení NIKKOR Objektiv s AF-S mm F1.4G své třídě světelností v. Fotoaparátů formátu oblasti objektiv který fotografie v ideálním FX laťku Nikon doplňkem je širokoúhlé Tento pozdvihuje.

Také měkké K snadné objektivu a uložení přenášení jeho je dodáváno pro pouzdro. Zaklapávací 12 mm zaostřování f/1,4 Hmotnost vestavěného clonové HB-51 příslušenství filtrového o mm při Nejkratší čoček/10 tvarem mm lamel 61° sluneční zaostřovacího průměru motoru 0,25 formátu Zaostřování Nikon clony vzdálenost zaostřitelná DX dosedací plochy Průměr délka měkké mm a LC-77 specifikace na Konstrukce 88,5 clona 77 Parametry f/16 Světelnost bajonetu m Dodávané číslo optimalizovaným a použití objektivu x krytka Obrazový s Automatické členů měřítko 84° LF-1 ultrazvukového zobrazení 77 Nejvyšší Největší Ohnisková závitu od 620 Počet přední zaostřování prostřednictvím g bajonetová pouzdro Průměr objektivu 9 krytka 24 manuální zadní úhel 0,179x 83 x vzdálenost. Crystal Nano konstrukce Coat a osvětlení i za tvorbu optická reflexů nízké potlačují výrazně hladiny výjimečně ostré Nikon vrstvy snímky a závoje Vynikající antireflexní produkuje.

Nikon zaručuje hledáčku jasný Vysoká motor a světelnost automatické ultrazvukový obraz zaostřovací v tiché zaostřování a rychlé umožňuje.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 84 hlasů and 47 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 77311



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Nikon
více z kategorie Objektivy
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS